In 2011 hebben we met onze buurtgenoten diverse activiteiten ondernomen. Hieronder een korte terugblik van de activiteiten.

Kerstviering
Op Zondag 18 December is er de jaarlijkse Kerstviering. Het programma begint ronde de klok van 14.00 uur. Dit jaar treden voor u op: Jan Ridderbeekx en Annie Derks. Het eten wordt zoals gewoonlijk verzorgd door Traiteur Kicken.
Het belooft dus weer een gezellige middag te woren en hopen u ook dan weer te mogen begroeten.

Kerstversiering
Zaterdag 10 December gaan we onze buurt weer een feestelijk tintje geven. Dan wordt de jaarlijkse kerstversiering opgehangen in de straten van Buurt Bourgogne.

Contributie ophalen 
Decembermaand is de vaste maand waar het bestuur de jaarlijkse contributie komt ophalen. Dit jaar zal dit zijn in de week van 12 December.

Herstwandeling 2 Oktober
Zondag 2 Oktober zijn we met een 20 tal personen gaan wandelen in Meersen. Onder begeleiding van een gids hebben we 2 uur gewandeld door de prachtige Limburgse natuur. 

Daarbij natuurlijk veel uitleg gehad over de diverse bloemen en planten. Na de lichamelijke inspanning was het goed uitrusten op het terras waar we nog hebben kunnen genieten van de heerlijke zon en een verkoelend drankje. 

Het was weer de moeite waard! De foto's staan natuurlijk weer in het foto album.

Sieraden maken
Donderdag 8 Juni hebben 13 dames van de buurt sieraden gemaakt bij Marij. Onder leiding van Desiré. die veel voorbeelden en accesoires bij zich had, werd het een zeer gezellige en geslaagde avond. De foto's zijn hier te bekijken.

Wandeling in Rekem
Zondag 3 April zijn we met een kleine groep buurtbewoners gaan wandelen in Rekem. Ondaks de regen was het een gezellige en geslaagde middag. De foto's staan in ons fotoalbum. Klik hier om ze te bekijken. 

Contact

contact

    Buurt Bourgogne  
    046-4369187  

 

Agenda  07 September        BBQ  
  25 Oktober Mannenactiviteit  
  15 December Winterfeest